Thuis

Wenzhou Zhongke Packaging Machinery Co., Ltd. Fabrieksreis

 • lopende band

  Wenzhou Zhongke Packaging Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 0Wenzhou Zhongke Packaging Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 1Wenzhou Zhongke Packaging Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 2Wenzhou Zhongke Packaging Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 3Wenzhou Zhongke Packaging Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 4

 • OEM / ODM

  Rijke Ervaring in OEM

  Wij zijn bij machte om orden die tegen klantensteekproeven goed te keuren ontwerp, specificaties specificeren

  en verpakkingsvereisten.

  Diverse soorten Verpakkingsdoos zijn voor uw kiezen.

  OEM Verpakkingsdoos met uw embleem in niet een probleem.
 • R & D

  Onderzoek en Ontwikkeling (R&D) ook in Europa als onderzoek wordt de het gekend en de technische (ortechnological) ontwikkeling (OTO), zijn een algemene voorwaarde voor activiteiten met betrekking tot collectieve of regeringsinnovatie die.


  De activiteiten die als R&D geclassificeerd zijn verschillen van bedrijf tot bedrijf, maar er zijn twee primaire modellen, met een R&D-afdeling die of door ingenieurs worden en met direct het ontwikkelen van nieuwe die producten wordt belast bemand die, of met industriële die wetenschappers wordt bemand en met toegepast onderzoek op wetenschappelijke of technologische gebieden wordt belast die toekomstige productontwikkeling kunnen vergemakkelijken.

  In beide gevallen, verschilt R&D van de overgrote meerderheid van collectieve activiteiten in zoverre dat het niet vaak bedoeld is om directe winst op te brengen, en draagt over het algemeen groter risico en een onzeker rendement van investering.


  Wij hebben professioneel onderzoek & ontwikkelingsteam voor u.
Contactgegevens
Wenzhou Zhongke Packaging Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: Jane

Tel.: +8613780131993

Fax: 86-577-63082368

Direct Stuur uw aanvraag naar ons