Thuis

Wenzhou Zhongke Packaging Machinery Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

  Werd de Verpakkende Machinesco. van Wenzhouzhongke, Ltd (de Verpakkende Machinesco., Ltd van Zhejiang Zhongke) opgericht in 2002. Het is de eerste belangrijke onderneming in China onafhankelijk om en een reeks te ontwikkelen tot stand te brengen die van automatische stijve doos machines maken. Het bedrijf nam het lood van deze industrie in het overgaan van de internationale certificatie van het kwaliteitssysteem ISO9001, milieubescherming systeemiso14001 certificatie, de EU-de certificatie van het de veiligheidssysteem van Ce, de certificatie van het intellectuele eigendombeheersysteem GB/T29490-2013. Na 16 jaar van ontwikkeling, is het geschat als „high-tech onderneming“, „zhejiang-Vlakke onderneming van de octrooidemonstratie“, „provinciaal high-tech onderzoek en ontwikkelingscentrum“, „Zhejiang-wetenschap en technologieonderneming“, „beroemd het merkproduct van Wenzhou“, „Wenzhou-Onderneming van de het Beheersdemonstratie van het Stadskrediet“ en „de Normalisatieniveau 3 van de Veiligheidsproductie Onderneming“; het bedrijf heeft altijd groot belang aan ondernemingsbeheer en innovatieontwikkeling gehecht. Het heeft meer dan 39% van de onderzoek en ontwikkelingsinstellingen met midden en hogere technische talenten, en bijna 100 uitvindingen, gebruiksmodellen en softwareauteursrechten verkregen.

 

  Het wordt gevestigd in Lichte de Industriebasis van Wanquan in Pingyang-Provincie, Zhejiang-Provincie, die een gebied van 50,000㎡ behandelen. Het is een privé economische entiteit integrerend onafhankelijke onderzoek en ontwikkeling, ontwerp, productie, verkoop en de dienst. Op basis van het trekken op de geavanceerde technologie van gelijkaardige buitenlandse producten, werkt het bedrijf met bekende binnenlandse universiteiten samen om intelligente automatische stijve doos te ontwikkelen makend machines. Zijn technische afdeling is op het binnenlandse belangrijke niveau, en velen hebben het binnenlandse hiaat die gevuld, die en de traditionele industrie optimaliseren bevorderen. Bevorderde de ontwikkeling van de verpakkingsindustrie van China.

 

  

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

Sinds 2002, na 17 jaar van ontwikkeling, heeft het bedrijf perfect verkoopnetwerk en het geïntegreerde systeem van de naverkoopdienst bij binnenlands en in het buitenland opgezet, die het bedrijf toelaat om de geschikte, nauwkeurige en efficiënte diensten, en gewonnen goede klantenreputaties te verlenen. De producten worden verkocht overal in China en uitgevoerd naar meer dan 30 landen en gebieden zoals Europa, Amerika, Zuidoost-Azië, Zuid-Amerika, Midden-Oosten en Afrika. De productie, het verkoopvolume en de schaal zijn allen rangschikten eerst in dezelfde industrie.
Voor de toekomstige ontwikkeling, zullen wij ons op het „Intelligent Automatisch Stijf Vakje Makend Materiaal“ project blijven concentreren, dat zich zal specialiseren, geraffineerd, sterk en langdurig. Aanhangend de behoeften van de klant als kern, zijn wij geëngageerd aan het verstrekken van de high-tech, hoogstaande stijve oplossingen van de doostechnologie, die de ontwikkeling van de verpakkingsindustrie zullen drijven.

 

 

Wenzhou Zhongke Packaging Machinery Co., Ltd.
Wenzhou Zhongke Packaging Machinery Co., Ltd.
Wenzhou Zhongke Packaging Machinery Co., Ltd.
Wenzhou Zhongke Packaging Machinery Co., Ltd.
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verkoper

Andere

Merken : ZHONGKE

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : >3 Million

Opgericht Jaar : 2002

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Wenzhou Zhongke Packaging Machinery Co., Ltd. Certificaten China Wenzhou Zhongke Packaging Machinery Co., Ltd. Certificaten China Wenzhou Zhongke Packaging Machinery Co., Ltd. Certificaten China Wenzhou Zhongke Packaging Machinery Co., Ltd. Certificaten